Τα πάντα για τους μικρούς μας φίλους!

Gizmo - Taira - Judas

2012-04-18 19:38

Ένας από τους λόγους που έφτιαξα αυτή τη σελίδα είναι γιατί είμαι ο ίδιος ιδιοκτήτης δύο μακρύτριχων αρσενικών Chihuahua, των Gizmo και Judas και ενός θυλικού Chorkie της Taira. 

Δύο λόγια για την ιστορία τους.

Gizmo.

Ο Gizmo είναι ο πρώτος που μπήκε στην οικογένεια, τον αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα pet shop πρίν σχεδόν 5 χρόνια. Είναι ένα πανέμορφο, υγιέστατο αγοράκι. Είναι πολύ κοινωνικός με ανθρώπους και ζώα γιατί κοινωνικοποιήθηκε από πολύ νωρίς με ζώα και ανθρώπους, δεν ανέπτυξε φοβίες και είναι πολύ φιλικός με όλους. Γι' αυτό και είμαι και απόλυτα σίγουρος πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πως μεγάλωνεις τα κουτάβια απο μικρά. Ακολουθούν μερίκες φωτογραφιές του απο 50 ημερών εώς σήμερα... 

 

Judas και Taira.

O Judas και η Taira είναι κουτάβια του Gizmo, είναι απο διαφορετικές γέννες και απο διαφορετικές θηλυκιές. Η μητέρα του Judas είναι κοντότριχο chihuahua και η μητέρα της Taira είναι Chorkie* (* Δείτε για τα chorkie στο κομμάτι διασταυρώσεις) κάτι που δεν γνωρίζαμε μιας και εμφανισιακά έμοιαζε πολύ με chihuahua. Απο τη γέννα της μόνο η Taira έχει χαρακτηριστικά Yorkshire,ενώ τα αδέρφια της είναι ένα κοντότριχο και ένα μακρύτριχο chihuahua. Μετά απο την "μετάλλαξη" της Taira, κάνοντας μια μικρή έρευνα ανακάλυψα τα Chorkie τα οποία δεν ήξερα πιο πριν. Διαβάζοντας για τα χαρακτηριστικά τους κατάλαβα πως η μητέρα της είναι chorkie, γιατί είχε λεπτομέριες που έδειχναν πως είχε γονίδια απο Yorkshire και έτσι ενημέρωσα και τους ιδιοκτήτες της. Δεν με πειράζει καθόλου που η Τaira δεν έχει τα απόλυτα χαρακτηριστικά της ράτσας, αντιθέτως νιώθω πολύ τυχερός που την κράτησα μιας και έχει εξελιχθεί εκτός από ένα πανέμορφο αλλά και σε ένα πολύ έξυπνο και καλό σκυλί.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Judas κουτάβι. 

Τaira.

Μικρή δεν είχε σχεδόν κάμια διαφορά από ένα κουτάβι μακρύτριχο chihuahua, γεννήθηκε ολόμαυρη, στη πορεία αντί για τρίχωμα ανέπτυξε τρίχα και άρχισε να αλλάζει σταδιακά χρώμα μέχρι που έγινε silver και έτσι σήμερα ενώ ανατομικά είναι chihuahua εμφανισιακά έιναι yorkshire. 


 

 

Judas και Taira μαζί!

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 

 

© 2012 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode